keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hetta-Pallas osa 2

Vähän lisää kuvia Lapista. En oo tällä viikolla paljon muuta tehnytkään kuin fiilistellyt meidän reissua, oli niin älyttömän hauskaa! Oonan kanssa siirrettiin kuvat toistemme kameroista molempien tietokoneelle ja naurettiin ihan kuollaksemme kaikelle. Molemmilta löytyy niin paljon julkaisukelvotonta materiaalia, jota ei kuitenkaan missään nimessä sovi poistaa!
 
Fyysisestä rasituksesta oon toipunut muuten kiitettävästi, mutta oikean jalkapöydän tunto on vieläkin osittain kateissa. Rinkkakaan ei enää hengaile parvekkeella, vaan vaatteet on pesty ja kaikki muut roinat piiloteltu pois tieltä. Kohtahan tässä voisi jo lähteä uudestaan!
 
Pakko vähän kertoa tuosta yhdessä kuvassa näkyvästä ötökästä. Se oli maailman söpöin pieni pallero, ihan kuin pajunkissa siivillä! Se ei ilmeisesti osannut lentää, vaan köpötteli kiltisti mun kädellä ja antoi rapsutella (??) itseään. Jos meidän Eppu-koira olisi hyönteinen, se olisi ihan varmasti yökkösvauva.
 IMG_9813 DSC_2920 IMG_9930 IMG_9855 IMG_9702 DSC_3207 IMG_9792 IMG_9676 (Kuvat, joissa itse esiinnyn ovat Oonan ottamia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti