lauantai 3. tammikuuta 2015

21 päivää

IMG_2293 IMG_2294-horz Löysin eilen internetin ihmeellisestä maailmasta puolivahingossa laskurin, joka laskee paljonko aikaa olet viettänyt Facebookissa tunnusten luomisen jälkeen. Olin aika tosi järkyttynyt. Oon haaskannut mun elämästä yli 21 päivää siihen, että oon selannut Facebookin etusivua aina uudestaan ja uudestaan, lähettänyt chatissa viestejä, lisännyt kuvia ja kirjoittanut päivityksiä. 21 pitkää päivää. Ja mitäs sitten kun tuohon lisätään vielä Instagramissa, Twitterissä, Tumblrissa ja Pinterestissä vietetyt tunnit? En uskalla edes ajatella.
21 päivää on oikeasti ihan tosi pitkä aika, melkein kuukausi. Okei joo, tohon aikaan on lukeutuu myös ne tunnit joina fb on unohtunut tietokoneelle auki tai jäänyt puhelimeen taustalle pyörimään. On se silti paljon.

En varsinaisesti tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia enkä aiokaan tehdä, mutta voisin kyllä vähän kiinnittää huomiota siihen miten sosiaalista mediaa käytän. Jos on päivittänyt etusivun viidesti peräkkäin, on hyvä hetki tehdä jotain muuta.

Jos haluat tietää kuinka paljon aikaa sä olet heittänyt hukkaan, klikkaa linkkiä alla. Ja hei kertokaa mimmoisia lukuja saitte, en varmasti ole ainoa jonka pitäisi tehdä välillä jotain muuta kuin somettaa!

1 kommentti:

  1. "24 DAYS, 13 HOURS, 40 MINUTES"

    Hui hitsit,aika hurjan paljon on itsekkin tullut vietettyä aikaa siellä...

    VastaaPoista